Rezultati naših učenika na opštinskim takmičenjima

Na opštinskom takmičenju iz matematike koje je održano 07.03.2015. u OŠ "Branko Ćopić" u kategoriji osmog razreda,  predstavnik naše škole, Zejd Delić osvojio je zapaženo 4. mjesto.

Rezultati opštinskog takmičenja iz fizike koje je održano 14.03.2015. u OŠ "Vuk Karadžić"  su sljedeći: u kategoriji osmog razreda Ivana Đurđević osvojila je 9. mjesto, a u kategoriji devetog razreda, Marko Pjevač takođe 9. mjesto.

U OŠ "Dositej Obradović" održana su dva opštinska takmičenja, iz srpskog jezika i biologije. Predstavnik naše škole iz srpskog jezika, Aleksandra Stojnić u kategoriji osmog razreda zauzela je 9. mjesto, dok je učenica sedmog razreda , Aleksandra Aleksić osvtvarila zapažen rezultat iz biologije osvojivši 4. mjesto.

U kategoriji osmog razreda na takmičenju iz islamske vjeronauke koje je održano 12.03.2015. godine u OŠ "Kozarac"  Zejd Delić osvojio je 1. mjesto , a u kategoriji devetog razreda Amel Hodžić osvojio je 2. mjesto.

Svi učenicima koji su predstavljali našu školu na opštinskim takmičenjima čestitamo, a odbojkašima , te Zejdu i Amelu želimo mnogo uspjeha na sljedećim nivoima takmičenja. 

Један одговор на „Rezultati naših učenika na opštinskim takmičenjima“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *