Инклузија – дјечије право, а наша обавеза!

Учитељице Љиљана Родић, Татјана Јаворић Марјановић и Јелена Пачариз, те наставник Саша Шпадић, присуствовали су 13. јуна 2019. године предавању и дискусији на тему: „Домет у раду са дјецом са посебним потребама”, организованог у окиру Дана отворених врата у ЈУ Центар „Сунце”.

У циљу што ефикасније и учинковитије инклузије и стварања предуслова да се живот у школи организује по мјери дјетета, препоруке и смјернице дефектолога, логопеда, психолога, физиотерапеута, социјалног радника и сензорног педагога, представљена на предавању, помоћи ће и унаприједити васпитно-образовни процес у нашој школи у наредном периоду.

Захваљујемо ЈУ Центару „Сунце” на партнерском односу и показаној спремонсти да све расположиве ресурсе стави у службу дјеци којој је потребна подршка, а на задовољство родитеља, наставника и дјеце. Брига о дјеци је наша заједничка обавеза.

Овом приликом обавјештавамо родитеље који су заинтересовани да се упознају са занимањима за које се оспособљавају ученици у овој специјализованој установи, да ће термини предвиђени за радионице са њима бити: 19. јуна 2019. , 20. јуна 2019. и 21. јуна 2019. године од 9.00 до 11.00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *